04 februari 2019

Online documentatie


Vanaf februari 2019 zal het nieuwe documentenportaal van VOICT in gebruik genomen worden. In dit portaal kunnen gebruikers de verschillende handleidingen raadplegen en wordt overige informatie over DireXtion gepresenteerd. Handleidingen zullen vanaf nu altijd ‘up-to-date’ zijn.

Het portaal is te benaderen via https://manual.voict.nl en biedt de volgende functionaliteit:

  • Een overzicht met de beschikbare handleidingen
    In de sectie “Handleidingen” worden de handleidingen van DireXtion, DireXtion Mobile en DispatchLink getoond. Ook is hier de beschrijving van de verschillende interfaces beschikbaar. Via een menu met een zogenaamde boomstructuur kan eenvoudig worden genavigeerd door de documentatie. Per onderwerp is een aparte pagina. Van deze pagina is te zien wanneer deze gepubliceerd is en wanneer voor het laatst bijgewerkt. Elke pagina kent ook een print-functie en de mogelijkheid om onderaan de pagina aan te geven of de informatie nuttig was.
  • Een overzicht met overige documentatie
    In de sectie “Documentatie” worden na elke sprint de release notes gepubliceerd. Ook is hier overige informatie over DireXtion of het gebruik daarvan te vinden. We streven er naar om hier de komende periode meer content aan te bieden, te denken valt aan achtergrondinformatie of ‘best-practices’.

In tegenstelling tot onze vorige (offline) versie van de handleiding is het aantal afbeeldingen tot een minimum beperkt. We raden dan ook aan de handleiding te lezen terwijl u ook bent ingelogd in DireXtion.

Bestaande klanten zullen door onze supportdesk worden benaderd om een account toe te wijzen. 

Mochten er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn, dan kan er contact opgenomen worden met onze Supportdesk via: support@voict.nl of 0318-796061.

 
Meldingen